Uluslararası Aşçı Dede Ateş Bâz-ı Veli Sempozyumu

Eylül 2020 tarihinde Konya’da 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Gastronomi Kongresini gerçekleştireceğiz.

Bu sempozyumda;

  • Kongrede katılım ücreti talep edilmemektedir.
  • En iyi bildiri ödülleri ödül komitesinin değerlendirmesi sonucu ilk 3’e giren çalışma sahiplerine verilecektir. Tüm kabul edilen bildiriler otomatik olarak en iyi bildiri ödülüne aday statüsünde değerlendirilecektir. Lisansüstü öğrenciler ayrı bir kategoride değerlendirilecektir (bildiri özeti ve öğrenci olduğunu gösterir belge bildiri gönderimi esnasında gönderilmelidir).
  • Tüm özetler ve tam metinler hakem sürecinden geçirilecektir. Bilim kurulunun onayını almayan bildiri özetleri programa dâhil edilmeyecektir.
  • Özetler dijital ortamda ana sayfada yayınlanacaktır.
  • Kongrede sonrasında, dileyen bilim insanlarının bildirileri sempozyumdan bağımsız olarak hazırlanacak uluslararası yayınevi tarafından kitap bölümü olarak ücretsiz yayınlanabilecektir.
  • Kongre, YÖK tarafından belirlenmiş uluslararası etkinlik ölçütlerine uygun olarak gerçekleşecektir. 12 farklı ülkeden davetli konuşmacının yanında ülkemizin saygın akademisyenleri de davet edilmiştir.
  • Kongrede Türkçe ve İngilizce sunumlar yapılabilecektir.

© copyright 2013 -